Olottillani

1Minä äsken laskin että minä olen tällä nykyišellä duodopa lääkityksellä 18 tuntia vuorokaudessa off-tilassa jja 3 tuntia pakkoliikkeissa ja minulle jää sis vain kolme tuntia viuork<audessa aikaa jolloin miula on edes näin hyvä kirjoitus- ja ko mmunikaatiokky.

Eli saisin paremman päivän kun ottaisin aamullza kello 8 yhden “200mg stalevon suun kautta sen vaikutyus kestää nloin neljä tuntia ja se oparantaa minun kirjoituskykybni tuoksi 4 h ajaksi liki normaaliksi . sit.ä stalevolääkitystä minä käytijn sihen asti kun he poistivat stimulaattorin. Söin sitä noin 1300mg vuorokaudessa.

Nygt enn uskaltaisi eddddds kokeilla moisia annlooksia sillä lääkevaste on palannut liki samaan mitä se loli emnnen stimulaattorkkia eli todennämköuisesti nukkuisin koko ajan ja 4 tuntiza viimeisden stzal.evon otosta minulle tulisi pari kolme tuntia kestävä raju kramppikohtaus, jonka päätyttyä olisin niin väsynyt, että nukkuisin noin 12h yhtäkyytiä.

Ei tällle kukaan mitään voi ennenkuin se stimulaattori on ašdennettu uudelleen ja sen jälkeen haluagn palata stalevoihin mutta ajlooíttaa níin pienistä annoksista kuin vain voin ilman off- tiloja ja kramppeja

Todistaakseni lääkäreillle tuon nykytilanteeni niin ajatttel.inpoiketa hieman alkuperäisest_äsuuunnnitelmiistanni ja tehdä ensin sen tapahtumapäiväkirjan.

Avelen että jos en tekisi näin niin en pääsisi eroon tätä peeetttt lletkustaa enkä pääsisiällä muuttaamaan takaisin kotiin.

Oülussa tämä alkoi; ja sinne se myös saa loppua:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *