Iltaliikuntaa

<p>Eihän se minun syytäni voi olla jos ihmíset ovat niin höpsöjä että heti kun he näkevät minut paikoilleen kadulle tai pyörätielle pysähtyneenä ja iPadia tai puhelinta katsomwassa niin ensimmäinen paikalle tullut henkilö kysyy &#8220;mikä on hätänä? voinko auttaa jotenkin?&#8221; ja kun vastaan &#8220;ei hätää!&#8221;, niin heti perään paikalle pysähtyy auto jonka kuljettaja rientää paikalle puhelin kädessä ja muutaman kysymyksen tehtyään ensimmäisenä paikalle tulleelle henkilölle, soittaa hätänumeroon (112) ja alkaa kertoa omia arveluitaan siitä mitä täällä on voinut tapahtua (alkaen eksymisestä aina sähköpyörätuolin akkujen loppumiseen asti) ja pyytää hätäkeskusta lähettämään apua (poliisia tai ambulanssia) paikalle. </p>

<p>Minä ehdin eilen illalla kolmanteen isompaan risteykseen asti ja kaikissa toistui sama tapahtuma ketju ja niin tarkasti (kuin olisi seurannut käsikirjoitusta) että aloin jo epäillä joutuneeni piilokameraan ja ne erosivat toisistaan vain hiukan sillä ensimmäinen alkoi erään hieman kaljoissaan olleen herrasmiehen astuttua ulos tienvarren pusikosta valkoinen muovikassi kädessään ja tultua kysymään &#8220;tarvitsetko apua?&#8221;, ja kun vastasin että &#8220;en&#8221; niin hän palasí pusikkoon. Toinen paikalle tullut oli sitten pyöräilevä nuorimies ja autolla saapui nuorehko nainen.</p>

<p>Toinen kerta tapahtui noin 400m tästä kuokkalan palvelukeskuksen luona ja molemmat päättyivät kun hätäkeskus kieltäytyi lähettämästä apua.</p>

<p>Sitten alkoi sataa vettä ja iPadista loppui akku ja pysähdyin jalkakäytävälle koivun alle ja yrítin saada puelímeni näyttämään ajoreitin takaisin lähtöpaikkaan kun nuori nainen saapui pyöräillen ja heti melkein perään puhelimen käyttäjä nainen kävellen koiraansa taluttaen. He saivat hätäkeskusksen lähettämään poliisit joita puolituntia odoteltuamme annoin heille osoitteeni ja he soittivat palvelukotiin ja perui</p>

One Reply to “Iltaliikuntaa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *